Yritys

Lava- ja laitehuolto Turta Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys, jonka toimialana on raskaan kaluston päällirakentaminen. Toiminta lähti käyntiin Turun Pitkämäessä, mistä siirryttiin vuonna 1987 nykyisiin tiloihin Liedon Tuulissuolle. Yrityksen periaatteena on aina ollut tuottaa asiakaslähtöisiä ja laadukkaita ratkaisuja.

Palveluihin on alusta lähtien kuulunut kuorma-autokaluston päällirakenteiden asentaminen ja korjaaminen. Viime vuosina toiminta on painottunut Palfinger -nostureiden asentamiseen ja huoltamiseen, mutta teemme edelleen myös vaihtolavalaiteasennuksia sekä muita päällirakenneasennuksia ja korjauksia.

VTA-Tekniikka Oy, joka toimii Palfinger -nostureiden ja koukkulaitteiden sekä MBB -perälautojen maahantuojana, on yhteistyökumppanimme. Valtuutettuna Palfinger -huoltopisteenä toimitamme alkuperäisvaraosat Palfinger -nostureihin ja -koukkulaitteisiin sekä MBB -perälautoihin.

Tiloissamme toimii myös VTA-Tekniikka Oy:n myynti, joten pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisia päällirakenneratkaisuja.

Myynti

Timo Turta
040 825 8158
timo@turta.fi

Huolto

Petri Turta
040 507 7844

Aukioloajat

ma-pe 7.30 - 16.00

Ota yhteyttä