Palvelut

Nosturien asennus, korjaus, huolto ja katsastus

Teemme nostureiden asennukset, huollot ja katsastukset. Asennuksen yhteydessä teemme tarvittavat rungonvahvistukset ja rakennamme apurungon asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Nosturin lisäksi asiakkaan alustan päälle voidaan asentaa esimerkiksi vaihtolavalaite, koukkulaite tai kiinteä lava.

Meillä sijaitsee Palfinger nosturien valtuutettu huolto. Tiloissamme toimii myös VTA-Tekniikka Oy:n myynti, joten kauttamme saat hankittua sekä nosturin että asennuksen. Lue lisää nosturipalveluistamme.

Nostureiden 10-vuotistarkastukset

Teemme nostureiden 10-vuotistarkastukset eli perusteelliset määräaikaistarkastukset. Perusteellisessa määräaikaistarkastuksessa nosturi puretaan ja pestään, jonka jälkeen osille tehdään särötarkastus käyttäen NDT -menetelmiä. Perusteellisen määräaikaistarkastuksen yhteydessä kulutusosat vaihdetaan, jolloin nosturin elinikää saadaan merkittävästi pidennettyä. Lue lisää nosturien katsastuksesta ja 10-vuotistarkastuksesta.

Takalaitanostimien asennus, korjaus, huolto ja katsastus

Asennamme takalaitanostimia ja palveluihimme kuuluu myös takalaitanostimien huollot ja katsastukset. MBB -nostinten merkkihuoltona kauttamme saa alkuperäisvaraosat vaivatta. Hoidamme myös muiden merkkien huollot ja katsastukset. Tiloissamme toimii VTA-Tekniikka Oy:n myynti, joten kauttamme saat hankittua sekä nostimen että asennuksen.

Vaihtolavalaitteiden asennus, korjaus ja huolto

Asennamme koukku- ja vaijerivaihtolavalaitteet asiakaskohtaisesti ja hoidamme niiden korjaukset ja huollot. Meiltä saat myös uudet vaijerit suoraan varastosta. Tiloissamme toimii VTA-Tekniikka Oy:n myynti, joten kauttamme saat hankittua Palfinger -koukkulaitteet sekä asennuksen.

Hydrauliikkatarvikkeiden myynti

Kauttamme saat kaikki hydrauliikkatarvikkeet hydraulipumpuista ja -moottoreista öljysäiliöihin.

Lavojen valmistus, asennus ja korjaus

Valmistamme asiakaskohtaisesti lavoja. Myös lavojen asennus ja korjaus kuuluu palveluihimme.

Hydrauliikkajärjestelmien asennus ja korjaus

Asennamme tarvittaessa lisähydrauliikkaa, kuten perälautahydrauliikan, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Myynti

Timo Turta
040 825 8158
timo@turta.fi

Huolto

Petri Turta
040 507 7844

Aukioloajat

ma-pe 7.30 - 16.00

Ota yhteyttä