Takalaitanostimet

Takalaitanostimien asennus, korjaus, huolto ja katsastus

Takalaitanostimet ovat tärkeitä apuvälineitä kuljetusajoneuvoissa. Ne tekevät raskaan kuorman lastaamisen ja purkamisen helpommaksi ja turvallisemmaksi. Tarjoamme MBB Palfinger takalaitanostimien asennuspalvelun kaikkiin kokoluokkiin. Meiltä saat myös alkuperäisvaraosat Palfinger takalaitanostimiin.

Asennuksen lisäksi tarjoamme myös takalaitanostimien korjaus-, huolto- ja katsastuspalveluita. Ammattitaitoiset huoltoteknikkomme tarkistavat nostimesi kunnon ja varmistavat sen toimivuuden ja turvallisuuden. Tarvittaessa teemme tarvittavat korjaukset ja vaihdamme osat aina alkuperäisvaraosilla.

Meiltä löytyvät yleisimmät varaosat Palfinger, Zepro ja Focolift -takalaitanostimiin suoraan varastosta, joten voimme taata nopeat ja luotettavat varaosatoimitukset. Varaosien avulla voit pitää nostimesi kunnossa ja varmistaa sen toimivuuden pitkäksi aikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää takalaitanostimista ja niiden huoltopalveluista! Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Myynti

Timo Turta
040 825 8158
timo@turta.fi

Huolto

Petri Turta
040 507 7844

Aukioloajat

ma-pe 7.30 - 16.00

Ota yhteyttä