Nosturien huollot, asennukset ja katsastus

Nostureiden asennus ja päällirakenteet

Teemme nosturiasennukset ja päällirakenteet aina asiakaskohtaisesti suunniteltuina ja toteutettuina. Kokonaisuus toimitetaan avaimet käteen -periaatteella.
Meillä on vankka kokemus sekä isojen että pienien nosturien asennuksista, ja palvelemme mieluusti kokoluokasta riippumatta. Palfinger -nostureihin teemme myös kuormanvalvonnan säädön itse.

Palfinger -nosturien huolto

Olemme Palfinger -nostureiden valtuutettu huoltopiste. Tiloissamme toimii myös VTA-Tekniikka Oy:n myynti, joten kauttamme saat hankittua sekä palfinger nosturit että asennuksen.

Toimimme Palfinger -nostureiden valtuutettuna huoltopisteenä, joten voit olla varma siitä, että nosturisi on hyvässä käsissä.

Tarjoamme täysimittaista huoltoa kaikille Palfinger -nostureille, ja huollamme ne asianmukaisesti ja nopeasti, jotta ne toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Huollamme kaikki nosturit, koukkulaitteet ja perälaudat. Olemme myös varustaneet tilamme laadukkailla varaosilla, joten voimme tarjota nopean ja tehokkaan korjauspalvelun.

Lisäksi toimitamme ja asennamme myös uusia Palfinger -nostureita yhdessä VTA-Tekniikka Oy:n myynnin kanssa. Voit hankkia kaiken tarvittavan yhdestä paikasta ja olla varma, että saat parhaan mahdollisen palvelun.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja huoltopalveluistamme. Autamme sinua pitämään nosturisi hyvässä kunnossa ja tarjoamaan tehokkaan ja turvallisen käytön.

Nostureiden 10-vuotistarkastukset ja katsastukset

Teemme määräaikaiskatsastukset sekä 10-vuotistarkastukset kaikkiin nosturimerkkeihin. Nosturien katsastuksen voi saada usein varattua jo samalle päivälle ja siinä tarkastetaan aina nosturin kunto kokonaisvaltaisesti. Nosturin huolto kannattaa varata yleensä samaan yhteyteen, jolloin nosturi pysyy kunnossa ja korjausten tarve vähenee. Kauttamme saat myös varaosat kaikkiin nosturimerkkeihin.

10-vuotistarkastukset eli perusteelliset purettuna tarkastukset kuuluvat myös palveluihimme merkistä ja kokoluokasta riippumatta. Tarkastuksessa selvitetään nosturin rakenneosien kunto särötarkastusmenetelmillä sekä vaihdetaan kuluneet ja rikkoutuneet osat. Normaalisti myös hydrauliletkut on järkevää vaihtaa samassa yhteydessä. Kysy tarjous tarkastuksesta niin kootaan yhdessä juuri Teille sopiva paketti!

Nosturien huolto ja korjaus

Meillä on kattava valikoima Palfinger -varaosia suoraan hyllyssä, joten ongelmien sattuessa ota suoraan yhteyttä huoltoomme niin saamme laitteesi mahdollisimman nopeasti taas töihin.

Huollamme ja korjaamme mieluusti kaiken merkkiset nosturit pitkällä ja vankalla kokemuksella. Kauttamme saat varaosat nopeasti kaikkiin nosturimerkkeihin.

Myynti

Timo Turta
040 825 8158
timo@turta.fi

Huolto

Petri Turta
040 507 7844

Aukioloajat

ma-pe 7.30 - 16.00

Ota yhteyttä